Det gør nas, men den virker: Dermaroller

Det gør nas, men den virker: Dermaroller

Du er garanteret stødt på den, hvis du er kvinde mellem 25-55 år, og befinder dig på Facebook en gang imellem.

Dermaroller reklamen.

Jeg kan ikke huske hvad mærket er, men de påstår, at det er “the one and only” indenfor dermarollere.

Lad mig fortælle dig sandheden: 

Det passer selvfølgelig ikke 😉

Der er af masser af forskellige dermaroller brands på markedet, og dem jeg har prøvet, virker alle godt.

Jeg startede med at bruge dermaroller for maaaange år siden. Nok 7-8 år siden. Og faktisk havde jeg dem i webshoppen på et tidspunkt – omkring på samme tidspunkt.

 

Nå, men lad os komme til sagen:

DET VIRKER! 

Og det virker godt endda. Men det kræver at man bruger sin dermaroller jævnligt, og det er altså ikke helt smertefrit.

Hver gang jeg bruger min, bliver jeg overrasket over hvor godt det virker. Hvor meget smukkere, sundere, strammere og mere ensartet min hud bliver. Men jeg er en tøsetøs, og nogle gange synes jeg altså, at den gør lidt ondt. Derfor går der for lang tid imellem jeg bruger den, og derfor får jeg ikke det optimale resultat.

Hvilket jo er dumt, for det er muligvis den mest effektive behandling, man selv kan give sin hud.

 

Både til ansigtet og kroppen

Og det er ikke kun i ansigtet den kan bruges, den kan også bruges på kroppen (der skal bruges en model med lidt større nåle), og skulle efter sigende være rigtig god mod ar og strækmærker.

Så hvis du gerne vil se lidt bedre ud, have en hud, der både er væsentlig fastere, har en bedre glød, og vil slippe af med ar, rynker, uren eller tør hud, så er denne her fætter nok den bedste anbefaling jeg kan give dig. Især hvis du, som jeg, ikke vil bruge en formue på ansigtsbehandlinger konstant og hele tiden.

Og den kan også bruges på mænd – med et virkelig godt resultat. Jeg har selv testet!

Du kan købe den her, i forskellige udgaver, samt forskellige hudplejeprodukter, der gør virkningen endnu bedre (hyaluronsyre skulle virke fortrinligt i selskab med en dermaroller), samt rensevæske til den.

Lad mig endelig høre, hvad du synes, hvis du vælger at kaste dig over den…

P.S. Du kan finde et utal af videoer om hvordan den skal bruges på YouTube.

Indeholder reklamelinks

1 Kommentar