En lækker anbefaling – Eucerin CC creme

En lækker anbefaling – Eucerin CC creme

Normalt er jeg stort set ikke inde om sommeren – elsker at være ud i min have, og pusle, slå græs, grille og bare hænge ud. Det resulterer oftest i en lækker gylden kulør, der bliver opbygget gradvist over sommeren… men i år? Not so much!

Den sidste måned har jeg været mere inde, end jeg har været ude…

Resultatet er, at jeg ikke er helt så sommerlækker som jeg plejer at være 🙂

Det gør det heller ikke bedre, at jeg er så træt, så træt for tiden… Det må simpelthen være fordi, at jeg ikke får dét lys, jeg ellers plejer at få på denne årstid. Jeg kunne sove 12 timer i døgnet, hvis det var en mulighed (igår aftes gik jeg i seng kl. 21.00 – hvilket er meget unormalt for mig, da jeg er udpræget B-menneske). Jeg plejer at kunne klare mig med 6 timers søvn pr nat i sommerperioden, hvor jeg ellers, ihvertfald, skal have mindst 8 timer for at være ordentlig udhvilet, men det kan jeg slet, slet ikke nøjes med for tiden.

Summa summarum – jeg ser lidt udskidt ud for tiden! Men jeg har fundet en lille hjælper…

Jeg stiftede faktisk bekendtskab med den første gang via Goodiebox, hvor den var med som prøve. Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light hedder den, og den kan vel grupperes som en bb creme eller en farvet dagcreme, men den er SÅ meget mere. Eucerin kalder den selv en anti-rynkecreme med farvepigmenter. Den indeholder hyaluronsyre, så udover at cremen udglatter din hudtone flot pga. farvepigmenterne, så virker hyaluronsyren som en let filler, og de 2 ting kombineret, får dig altså til at se væsentlig mere frisk ud.

 

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream LightSådan bruger du den:

Den er super drøj i brug, og har en dejlig let konsistens, der gør, at den er perfekt til årstiden, og så har den desuden SPF 15, så du behøver ikke tænke på også, at skulle bruge solbeskyttelse i hverdagen. Vil du bruge den til efterår/vinter vil jeg anbefale, at du kommer et let lag af din almindelige hudpleje under, eller som minimum en gavmild omgang serum.

Den fås i 2 nuancer – jeg bruger light om vinteren, og medium om sommeren (når jeg har fået lidt farve), og jeg har en lys hud, der dog let bliver gylden. Du køber den på apoteket eller på webapoteket, og du kan læse mere om den HER!