Lidt om indretning…

Lidt om indretning…

Jeg har altid gået meget op i indretning, og i at lave mit hjem hyggeligt og imødekommende, og med en baggrund som dekoratør, kan jeg ikke sige mig fri for at have adskillige små opstillinger med brugskunst, lysestager og planter.

Jeg er født med klunserblod i årene, og har siden jeg var barn gået på opdagelse på loppemarkeder og i den ældre del af familiens gemmer, og når jeg er ude at rejse, prøver jeg altid at finde tid til at besøge de lokale markeder, for at finde smukke sager til min bolig.

Derfor er indretningen af mit hjem også et mix af gammel og nyt, og med alt fra franske antikviteter, store marokkanske fade henover gamle danske dækketøjsskabe til spritnye IKEA hylder.

Hos mig finder du til gengæld, med sikkerhed, ikke nogle kubus lysestager, 7’er stole eller vintage teaktræs-skænke. Ikke at der er noget galt med noget af det, og jeg ville da også sagtens kunne indrette et flot hjem med den stil – det er bare ikke min smag, og har aldrig været det…

Jeg er muligvis den eneste dansker, der synes, at de gode gamle danske designklassikere er pivkedelige?!

Min stil afspejles absolut i de brands, vi har valgt til vores webshop, og når jeg køber ind til denne, gør jeg det 100% med hjertet. Så alle de interiørprodukter, der er til salg i webshoppen, er allesammen nogle, jeg selv vil elske at have i mit hjem.

Jeg bruger en stor del af min fritid på at opsnuse gamle skatte på loppemarkeder, både herhjemme og på rejser. Der er blevet lidt mindre tid til det efter min datter er kommet til verden, men jeg gør det stadig så tit som overhovedet muligt. Derfor introducerer vi også en ny kategori i webshoppen i løbet af det næste ½ år, med vintage fund, der passer ind i den lækre boligstil fra de brands vi allerede kører med, som fx Cozy Room, Nordal mfl.

Jeg er også typen, der slæber adskillige stykker drivtømmer hjem fra en strand i Jylland, og lusker en gammel rustgennemtæret bradepande ud af min far, som har stået i hans drivhus i mindst 20 år. Han er uden tvivl bange for, at jeg helt har mistet tråden, men jeg er sørme glad for den bradepande 🙂

Et par af mine stilleben:

 

Blomster fra haven

 

Drivtømmer & Dekokugler

 

Blomster og ukrudt fra haven

 

Lanterner på fad

 

2015-12-02 15