Om Sense of Style

Om Sense of Style

Med en baggrund i uddannelser som dekoratør, i salg og marketing samt smykkedesign, har jeg drevet livstils-webshoppen senseofstyle.dk i snart 9 år. Min blog var aktiv de første 5 år, og nu har jeg endelig fået tid til den igen.

Mine interesser for indretning, mode, skønhed og design, og livet som selvstændig smykkedesigner, freelance marketingkonsulent og forretningsdrivende, samt en forholdvis ny rolle som småbørnsmor gør, at mit liv ALDRIG er kedeligt!

Jeg bor i hus med min kæreste, vores lille datter og vores store, dejlige hund. Her har jeg også mit kontor, hvor jeg styrer alt det administrative med webshoppen, skriver bloggen her, designer nye smykker for mærkerne LEeNu og Marie Lykke, samt hjælper andre virksomheder med lave en målrettet marketingstrategi og føre den ud i livet.

Min hverdag går med at jonglere arbejde med familieliv, samt passe hus og have, og sørge for at ikke kun hunden, men også resten af familien får noget motion og frisk luft en gang imellem.

Så tit det overhovedet er muligt (og det er slet, slet ikke tit nok), forsøger jeg at komme ud at rejse, og jeg kombinerer gerne sol, afslapning og muligheden for at få udvidet min horisont, med at besøge steder, hvor jeg måske kan finde nye spændende varer til webshoppen.

Alt dette og lidt til, er det jeg skriver om hér på bloggen – tak fordi du læser med…..

Tina