Sidste effektive udvej – cellulite!

Sidste effektive udvej – cellulite!

Nogle af os (kvinder) har været så “piv-heldige”, at få en noget så genstridig genetisk gave, som uanset hvor slanke og veltrænede vi er, ikke helt vil slippe taget i os.

Eller rettere sagt, taget i vores lår og baller!

Bulede lår og baller er ofte noget man har med hjemmefra.

Ikke fra fødslen naturligvis, men det kommer snigende, når man når om på den anden side af 20’erne. Og eftersom det, efter sigende, er genetiskt, er træning, kost og rigeligt med vand ikke altid nok.

Der florerer for tiden nogle billeder på de sociale medier af Kim Kardashians bulede bagdel, og jeg er flere steder faldet over unge piger, der skriver, at det “da er bare så tydeligt, at de billeder er photoshoppede” – de piger er simpelthen så vant til at se alle de billeder med efterbehandling, at når de ser et foto uden filter eller airbrush, så tror de, at dét er det kunstige. 

Det er egentlig lidt trist, for hvis de virkelig har så forvrænget et billede af hvordan en naturlig (mor) krop ser ud, så siger jeg bare “Hej depression” når de rammer de 40.

Uanset hvor rig man er (Kim Kardashian), så er det meget, meget svært at løbe fra cellulite, og har man 2 små børn, så er det også en god chance for, at man er nået til et sted, hvor det (altså celluliten) ikke er det vigtigste lige nu…

Dog er der ikke noget som helst galt i at være utilfreds med den bulede hud, for kønt er det jo ikke, selvom det er noget af det mest naturlige i verden, og ekstremt udbredt blandt voksne kvinder.

OG…

Der ér faktisk noget du kan gøre! Udover vand, kost og motion…

Men det er altså ikke helt smertefrit (I begynder at se en trend her, ikke? No pain no gain).

Det hedder cupping…

og jeg har gjort det on and off de sidste 10 år. 

Cupping bliver brugt til flere forskellige helserelaterede behandlinger, og blev først rigtig kendt, da en flok svømmere rendte rundt til OL med runde sugemærker. Men det er altså også super effektivt i kampen mod bulede baller og lår.

Der er lidt forskellige beskrivelser af, hvordan man skal bruge sine cups på lår og baller, men jeg gør sådan her:

  • Sørg for at have våd hud (jeg gør det i badet).
  • Smør huden ind i olie.
  • Lav undertryk i cuppen (sug) så meget du kan holde ud.
  • Og så ellers opad i små cirkler.

Gør det gerne hver eller hveranden dag, indtil du kan se resultater, så kan du skrue lidt ned for intensiteten.

Men jeg siger det bare – du får blå mærker på lårene i en periode (husk svømmerne), som regel kun de første 14 dage, så start i god tid inden badesæsonen.

Danske SARD Kopenhagen har lavet en hel serie af cups, som kan bruges forskellige steder på kroppen, og en tilhørende olie – men alle former for olie kan bruges. Vælg den her til cellulite behandling (der er en fin video inde på produktet, der viser hvordan du kan gøre).

Og lov mig, at kaster du dig ud i det, så hold ud… det virker, og du bliver glad for resultatet.

 

Indeholder reklamelinks